Računovodski servis in brezpapirno e-računovodstvo

05.11.2023
(Phoenix novosti)


Prednosti e-računovodskega servisa pred klasičnim ter razlike med e- računovodstvom in klasičnim računovodstvom

E-računovodstvo v času Interneta prihaja vse bolj v ospredje. Podjetjem ni potrebno prenašati dokumentov v papirni obliki in vsi podatki so uporabnikom stalno dostopni kjerkoli jih potrebujejo.

Pomoč in večina komunikacije poteka preko elektronskih medijev kot so telefon, elektronska pošta in video povezave. S tem tako uporabniki kot računovodski servisi prihranijo čas in lahko sestanke dogovorijo veliko hitreje .

Naprednejši programi, kot na primer poslovni program Phoenix omogočajo delo preko vseh vrst naprav in lahko do dokumentov dostopate preko telefona, ki ga imate vedno pri sebi. Na terenu lahko poslujete ali pa uporabite podatke, ki so shranjeni v programu in so vsi na enem mestu.

Naš računovodski servis tudi sproti vnese vse prejete podatke in avtomatika vsako noč te podatke obdela. S tem imate vsak dan sproti dostop do bilance podjetja ali odprtih postavk, kot tudi izdanih računov, prejetih računov in ostalih dokumentov tudi za vsa leta nazaj. 


Spletna stran uporablja piškotke, da lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Več o piškotnih in možnost njihovega upravljanja najdete s klikom nastavitve.