Phoenix - Frizerstvo

Uporabniki programa Phoenix v frizerstvu so izrazili željo, da bi s stranko lahko sodelovali bolj interaktivno kot do sedaj. Strankam frizerji sedaj omogočijo grafično simulacijo njihove bodoče pričeske, kar se je izkazalo za koristno in obenem zabavno pridobitev za frizerje. Če se stranka strinja lahko njeno pričesko tudi shranite (ali dodate fotografijo) ter tako skupaj z njo spremljate zgodovino pričeske. Frizer je vedno obveščen o tem, katere materiale je uporabil pri prejšnjem obisku stranke, tako da lahko ponudi bolj profesionalno storitev.

Zelo dobro je bil med firizerji sprejet tudi prenovljen modul maloprodaje z davčno blagajno ter možnost koledarske rezervacije terminov neposredno v Phoenixu.

Prirejeni modul delovni nalogi v frizerstvu je avtomatično povezan z računovodskim modulom, ki nudi hitre in stroškovno ugodne celovitega računovodskega upravljanja vašega podjetja.
Spletna stran uporablja piškotke, da lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Več o piškotnih in možnost njihovega upravljanja najdete s klikom nastavitve.