Phoenix - Upravljanje stavb

Phoenix vam nudi tudi modul upravljanja, ki ga uspešno uporablja že kar nekaj upravnikov na področju Slovenije. Modul je del celovitega računovodskega programskega paketa, ki omogoča avtomatično knjiženje računov, avtomatično dodajanje računov na sezname za plačila in podobno. Modul upravljanje je torej integralni del računovodstva, zato je uporabnikovo delo lažje, preglednejše in hitrejše. Program vsebuje tudi CRM ter posebno prilagoditev za redno mesečno fakturiranje.

Phoenix omogoča:

 • Obdelava prejetih računov, delilniki porabe
 • Skupni obračuni, obračuni po enotah, obračuni po osebah
 • Avtomatska obdelava in izdaja računov, saldakonti kupcev
 • Skupni rezervni sklad, rezervni sklad po enotah
 • Upravljanje stavb, enot, upravljanje oseb
 • Napredne nastavitve šifrantov, stroškov, števcev, sklopov enot, izpisa dokumentov
 • Grafična poročila in izdelava statistik
 • Povezava prejetih in izdanih računov z računovodskim modulom programa
 • Spremljanje in zapiranje plačil prejetih in izdanih računov
 • Skladišče za prodajo in spremljanje drugih tržnih dejavnosti podjetja
 • Spremljanje zaposlenih upravnikov, obračunavanje plač, potnih nalogov in podobno
 • Uporaba programa preko spletnih brskalnikov, dostop od kjerkoli kadarkoli, prirejen za terensko uporabo

Ta spletna stran uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Piškotki se uporabljajo za merjenje obiskanosti spletne strani. Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo. Več informacij

Piškotki

Informacije o uporabi spletnih piškotkov

Osnovne informacije

Novi Zakon o elektronskih komunikacijah, ZEKom-1, je v slovenski pravni red prenesel spremenjeno Direktivo o zasebnosti v elektronskih komunikacijah 2002/58/ES. Odločbe novega zakona se pričnejo uveljavljati z dnem 15.6.2013 in veljajo za vse spletne strani, ki na kakršen koli način za svoje delovanje uporabljajo spletne piškotke in podobne tehnologije.
V Direktivi je bil spremenjen člen, ki govori o piškotkih in podobnih tehnologijah, s katerimi je mogoče shranjevati informacije ali pridobivati informacije, shranjene na uporabnikovi terminalni opremi (kot je npr. računalnik, mobilna naprava). Uporaba takih tehnologij je po novem mogoča le na podlagi privolitve uporabnika.
Uporaba piškotkov na spletu ni nič novega, pa vendar so uporabniki s takimi tehnologijami na splošno zelo slabo seznanjeni, prav tako tudi z orodji, s katerimi je piškotke mogoče upravljati.

Kaj so spletni piškotki?
Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se prenese na računalnik uporabnika ob njegovem obisku spletne strani in običajno vsebuje:
- ime strežnika, s katerega je bil poslan piškotek;
- življenjsko dobo piškotka;
- vrednost – navadno naključno generirano edinstveno število.
Sam piškotek ne vsebuje ali zbira informacij. Če pa ga prebere strežnik skupaj s spletnim brskalnikom, je to lahko spletnemu mestu v pomoč pri izvajanju uporabniku prijaznejših storitev – na primer tako, da se spomni prejšnjih nakupov ali podatkov o uporabnikovem računu. Samo strežnik, ki je poslal piškotek, lahko prebere in uporablja ta piškotek. Na spletnem mestu, vrednem zaupanja, lahko tako piškotki obogatijo izkušnjo. Lahko pa so piškotki uporabljeni tudi na načine, ki pomenijo poseg v posameznikovo zasebnost. Piškotki so lahko shranjeni različno dolgo, le za trajanje seje brskanja ali pa veliko dlje.

Analitika spletnih strani
V skladu z ZEKom-1, smernicami IP-RS ter dodatnimi mnenji IP-RS so morda nekateri analitični piškotki za uporabo lastne analitike že bili servirani ob obisku te spletne strani. Pri uporabi analitike tretjih oseb spoštujemo zakonodajo in temu primerno vaše podatke anonimiziramo tako, da jih ni mogoče uporabiti v druge namene kot za našo lastno analitiko obiskanosti spletnih strani.

Seznam spletnih piškotkov spletne strani
Tudi spletna stran poslovni.si, na kateri se nahajate, za svoje delovanje uporablja spletne piškotke. V nadaljevanju sledi seznam vseh spletnih piškotkov, ki jih spletna stran uporablja ter obrazložitev njihovega namena.

Piškotek in njegov namen:
has_js; preverjanje če brskalnik uporablja JavaScript
euCookie; za informacijo o pogojih piškota
_gat in _ga; piškotki za spremljanje analitike spletnega prometa (Google Analytics)
Uporabljeni so piškotki, ki omogočajo delovanje WordPress CMS sistema

 

Zapri