Phoenix - Moduli

Vse v 1

Phoenix je celovita programska oprema, primerna za vse vrste podjetniških idej, že v svoji osnovni konfiguraciji namreč nudi zelo veliko modulov. Nič več skakanja s programa v program, iz tabele v tabelo in podobno…

Vsak uporabnik Phoenixa ima na voljo vse klasične module razen specializiranih, brez doplačil in skritih cen. V primeru, da nekaterih modulov ne potrebujete, jih je mogoče enostavno odstraniti/skriti.

Podrobnosti navajamo na spodnjem seznamu.

IZDANI
RAČUNI
PREDRAČUNI
DOBROPISI
AVANSI
PONAVLJAJOČI
NAROČILA
SKLADIŠČE
STANJE ZALOGE
IZDAJNICE
PREVZEMI
REVERZI
INVENTURA
PREVZEMNI CENIK
SPLOŠNO
POTNI NALOGI
BLAGAJNA
KADRI
MALOPRODAJA
RAČUNI
BLAG. DNEVNIK
POROČ. PO ARTIKLIH
POROČ. PO N. PLAČILA
PREJETO
PREJETI RAČUNI
ODPRTI PREJETI RAČ.
ODPRTI IZDANI RAČ.
PRIPRAVA
DOKUMENTI
SEZNAM IOP
SEZ. OPOMINOV
SEZ. KOMPENZACIJ
POROČILA
PRIHODKI IN RVC
RAČUNI IN DOBROPISI
PO ARTIKLIH
PO DOBAVITELJIH
RVC
INTRASTAT
STRANKE
STALNE
CRM
IZDELKI IN STORITVE
ŠIFRANT
CENIK
NORMATIVI
KADRI
KADRI
PLAČE
KNJIŽENJE
PRIPRAVI IN KNJIŽI
KNJIŽENE TEMELJNICE
PRIPRAVI ZAČASNE
ZAŠASNE TEMELJNICE
IZPISI
OSNOVNA SR.
OSNOVNA SREDSTVA
CRM
STRANKE
STATISTIKA
DELOVNI NALOGI
SEZNAM
POROČILA
PROIZVODNJA
UPRAVLJANJE
PREJETI RAČUNI
OBRAČUN
REZERVNI SKLAD
ENOTE
OSEBE
STAVBE
ZAČETNE
UPORABNIKI
NASTAVITVE PODJETJA
BANČNI RAČUNI
OBLIKOVANJE IZPISA
POSLOVANJE
DEJAVNOST PODJETJA
IZPOSTAVE
STROŠKOVNA MESTA
SERVIS
ARHIVIRANJE
REGENERACIJA SKL.
GENERACIJA EAN
PREHOD MED LETI
POČISTI ŠIFRANT
ADMINISTRACIJA
UVOZI
SPLOŠNE
PREGLED VALUT
VREDNOST VALUT
DRŽAVE
INTRASTAT POSLI

Ta spletna stran uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Piškotki se uporabljajo za merjenje obiskanosti spletne strani. Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo. Več informacij

Piškotki

Informacije o uporabi spletnih piškotkov

Osnovne informacije

Novi Zakon o elektronskih komunikacijah, ZEKom-1, je v slovenski pravni red prenesel spremenjeno Direktivo o zasebnosti v elektronskih komunikacijah 2002/58/ES. Odločbe novega zakona se pričnejo uveljavljati z dnem 15.6.2013 in veljajo za vse spletne strani, ki na kakršen koli način za svoje delovanje uporabljajo spletne piškotke in podobne tehnologije.
V Direktivi je bil spremenjen člen, ki govori o piškotkih in podobnih tehnologijah, s katerimi je mogoče shranjevati informacije ali pridobivati informacije, shranjene na uporabnikovi terminalni opremi (kot je npr. računalnik, mobilna naprava). Uporaba takih tehnologij je po novem mogoča le na podlagi privolitve uporabnika.
Uporaba piškotkov na spletu ni nič novega, pa vendar so uporabniki s takimi tehnologijami na splošno zelo slabo seznanjeni, prav tako tudi z orodji, s katerimi je piškotke mogoče upravljati.

Kaj so spletni piškotki?
Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se prenese na računalnik uporabnika ob njegovem obisku spletne strani in običajno vsebuje:
- ime strežnika, s katerega je bil poslan piškotek;
- življenjsko dobo piškotka;
- vrednost – navadno naključno generirano edinstveno število.
Sam piškotek ne vsebuje ali zbira informacij. Če pa ga prebere strežnik skupaj s spletnim brskalnikom, je to lahko spletnemu mestu v pomoč pri izvajanju uporabniku prijaznejših storitev – na primer tako, da se spomni prejšnjih nakupov ali podatkov o uporabnikovem računu. Samo strežnik, ki je poslal piškotek, lahko prebere in uporablja ta piškotek. Na spletnem mestu, vrednem zaupanja, lahko tako piškotki obogatijo izkušnjo. Lahko pa so piškotki uporabljeni tudi na načine, ki pomenijo poseg v posameznikovo zasebnost. Piškotki so lahko shranjeni različno dolgo, le za trajanje seje brskanja ali pa veliko dlje.

Analitika spletnih strani
V skladu z ZEKom-1, smernicami IP-RS ter dodatnimi mnenji IP-RS so morda nekateri analitični piškotki za uporabo lastne analitike že bili servirani ob obisku te spletne strani. Pri uporabi analitike tretjih oseb spoštujemo zakonodajo in temu primerno vaše podatke anonimiziramo tako, da jih ni mogoče uporabiti v druge namene kot za našo lastno analitiko obiskanosti spletnih strani.

Seznam spletnih piškotkov spletne strani
Tudi spletna stran poslovni.si, na kateri se nahajate, za svoje delovanje uporablja spletne piškotke. V nadaljevanju sledi seznam vseh spletnih piškotkov, ki jih spletna stran uporablja ter obrazložitev njihovega namena.

Piškotek in njegov namen:
has_js; preverjanje če brskalnik uporablja JavaScript
euCookie; za informacijo o pogojih piškota
_gat in _ga; piškotki za spremljanje analitike spletnega prometa (Google Analytics)
Uporabljeni so piškotki, ki omogočajo delovanje WordPress CMS sistema

 

Zapri